11. kolo: Polaban B - Milovice 0:3 (0:2)

02.11.2010 12:40

Po jasné domácí porážce padáme na sestupovou pozici!

    Už před utkáním se dalo tušit, že nás nečeká nic lehkého. Už tak v "chabruz sestavě" jsme navíc bez potrestaných J.Kubálka a P.Březiny a pracovně vytíženého M.Jeřábka utkání nezvládli.

     Hosté na nás od úvodních minut vlítli a po šestnácti minutách bylo rozhodnuto. Nejprve jsme nezachytili rozehrávaný balon z půlky hřišti, kdy hosté nadvakrát, pokaždé s pomocí tyče, našeho J.Havelku, překonali – 0:1. Za pět minut vyrobil hrubici D.Poklop a hosté únik 2 na 1 zvládli – 0:2. Za dalších pět minut se po rohu hostí za hlavu chytal neobsazený kapitán Magada, jehož hlavička z malého vápna trefila J.Havelku. Presing hostujícího týmu nám po celý první poločas dělal velké problémy, po kterých vznikaly i neuvěřitelné chyby obrany. Navýšit skóre mohli hosté po další situaci, ale jejich útočník snad ze dvou metrů placírkou přestřelil prázdnou branku.

     V druhém poločase došlo k mírnému zlepšení naší hry, přesto hosté byli jasně lepším týmem. Po dalších hrubicích našeho týmu, kdy běželi v převaze na naší branky, však nedokázali skórovat. To se jim povedlo až v 65. minutě, kdy opět v úniku 2 na 1 hostující hráč do prázdné branky stanovil stejné skóre jako na jaře – 0:3. Ve zbytku utkání snad už jen zaujal přeražený nos našeho D.Hospodky, který nepřesný hlavní rozhodčí ocenil jen žlutou kartou.

Jak to viděl Nymburský deník?

Celé krajské kolo