18. kolo: STAR Tupadly - Polaban B 3:0 (2:0)

25.04.2011 23:45

První jarní prohra. Domácí nám odskočili o čtyři body.

Místo původně nabyté hostující střídačky byl na střídání připraven pouze zraněný P.Hájek, protože "pendlhráči", nominováni k tomutu důležitému utkání, dali bohužel přednost jiným aktivitám!!! 

Když na konci prvního poločasu po zbytečné chybě stopera J.Kubálka vstřelili Tupadelští druhý gól, který školácky nabídl míč soupeři, bylo o osudu zápasu prakticky rozhodnuto. Nejdříve po deseti minutách neodhadl gólman T.Pulda situaci, útočícího soupeře nakonec zastavil jen za cenu faulu v pokutovém území - penalta - 1:0. Domácí byli do konce poločasu lepším celkem, svoji snahu korunovali gólem po zmiňované hrubici J.Kubálka - 2:0. 

Ve vyrovnané druhé půli, kdy domácí kontrolovali výsledek, jsme si vážnější šanci vytvořili jen po střele z přímého kopu. Domácí si nakonec těsně před koncem výstavní střelou vítězství pojistili - 3:0.

Jak to viděl Nymburský deník?

svoboda.info

Celé krajské kolo

V zápase o šest bodů, které vzhledem k situaci postavení v tabulce nás hned čeká několik, je nepřítomnost "omluvených" pendlů prakticky neomluvitelná! Jediným plusem v tuto chvíli zůstává aktivní bilance v případě bodové rovnosti - 4:0 x 0:3.

(Zápas odkoučoval K.Kovács, protože trenér J.Kukla byl několik hodin před zápasem nečekaně operován.)