2. kolo: Rožďalovice - Polaban B 2:2 (0:1)

30.08.2010 22:12

V kvalitní sestavě bod dobrý, i když mohly být všechny.

Hned polovina mančaftu byla složená s hráčů A-týmu a dorostu, v útoku se opět v dobrém světle ukázal T.Novotný, který se na začátku utkání po přihrávce J.Grešuly z poloviny hřiště ocitl sám před domácím gólmanem a chytře "šídlem" otevřel skóre - 0:1. I po zbytek poločase jsme byli lepším týmem, hodně šancí jsme si vytvářeli i z kvalitně zahrávaných rohových kopů, přesto mohli domácí vyrovnat. Po neodpískáné ruce, kterou domácí hráč zahrál, se najednou ocitl před naším J.Havelkou, přihrál vedle volnému spoluhráči, který ale z malého vápna místo do opuštěné branky zamířil vedle. Nutno dodat, že nás po celý první poločas několikrát J.Havelka podržel, stejně tak i domácí gólman své spoluhráče.

Hned v první minutě druhého poločasu Rožďalovice vyrovnaly, když si na rohový kop domácí borec ani nemusel povyskočit a zcela neobsazen zamířil do středu naší branky. Od této chvíle byli domácí lepším týmem, ale rozdílovou branku jsme vstřelili my. Po faulu na T. Novotného zahrával cca z 25 metrů P.Kukla přímý kop, umístěná střela k tyči před domácím gólmanem na nasáknutém trávníku balón poskočil k tyčce a od ní se odrazil do sítě - 1:2. Hned za pět minut naši euforii "narušil" cca z 35 metrů krásnou střelou domácí Sporiš, J.Havelka ani nezareagoval - 2:2.

K utkání byl na lavičce náhradníků připraven i nedoléčený M.Jeřábek, který nakonec do hry raději nezasáhl.

Sestava: Havelka–Grospič,J.Grešula,Kubálek,Nedorost-Březina,Bobek,Kukla,Valíček–Čerych, T.Novotný, střídal Kudrna (dále P.Grešula a M.Jeřábek)

Jak to viděl Nymburský deník?

Výsledky z kraje