25. kolo: Polaban B - Sokoleč 0:7 (0:4)

02.07.2010 19:50

Nejvyšší domácí prohra, zřejmě od vzniku samotného B-týmu.

Utkáním jako kočky s myší by se dalo označit toto střetnutí. Hosté, kteří po herní stránce nemají v této soutěži co dělat, s obrovským přehledem opanovali utkání třetího týmu s prvním (před zápasem s rozdílem 18-ti bodů). Když po půlhodině zvyšovali z penalty na 0:3, bylo rozhodnuto. Nejdříve skórovali do prázdné branky, když od půlky hřiště běželi ve dvou na vybíhajícího J.Havelku - 0:1. Zanedlouho se trefil hostující kapitán ze samostatné akce před ustupujícím J.Grešulou z velkého vápna - 0:2. Ve třicáté minutě zvýšili po faulu J.Kubálka z pokutového kopu na tříbrankový rozdíl. Do konce poločasu stačili znovu vyšachovat naši defenzivu - 0:4. My jsme si během prvního poločasu vytvořili několik nadějných šancí, nicméně ke gólu žádná nevedla.

Z kraje druhého poločasu nás nechali hosté trochu hrát, přesto se lehčeji prosazovali k naší brance. Dvakrát před J.Havelkou laxně přistoupili k nabídnutým šancím, jejich zahození je však nemuselo mrzet. Stejně tak jako v prvním poločase, tak i v tom druhém jsme měli několik šancí, s kterou si ale obrana hostí poradila. V poslední čtvrthodince skórovala Sokoleč ještě třikrát.

Po brance na 0:7 neunesl kritiku své fotbalové práce náš gólman a zblízka před všemi přítomnými na stadionu jako smyslu zbavený hlasitě vynadal našemu R.Růžičkovi, ke kterému neváhal běžet přes celé pokutové území. Kdyby za toto nesportovní gesto obdržel červenou kartu, určitě by se nemohl divit.

Sestava: Havelka-Poklop,J.Grešula,Kubálek,Babic-Březina,Kukla,Růžička,Kudrna-Soukal, Martínek, střídal P.Grešula

Jak to viděl Nymburský deník?

Fotogalerie z utkání