5. kolo: Polaban B - Tupadly 4:0 (2:0)

21.09.2010 22:00

"Skorohattrick" T.Novotného znamená další domácí tři body ...

     V příjemném nedělním odpoledni jsme hostili zástupce Kutnohorska, který měl před zápasem na nás tříbodový náskok. Na střídačce měli připraveného pouze jednoho hráče, zatímco na naší lavičce byl opět přetlak (M.Rys, P.Kudrna, P.Spilka a P.Grešula a nemocný J.Kubálek).

     Lepší úvod jsme si nemohli přát - odražený balón ke středového kruhu posunul P.Kukla hlavou na T.Novotného, který přesprinstoval hostujícího stopera a vybíhajícího gólmana po odskoku míče ideálně přeloboval - 1:0. Náš kanonýr byl i u druhého gólu našeho týmu, a to v 38. minutě, když jeho centr z levé strany si hostující hráč nešikovně srazil do vlastní branky - 2:0.

     Když tentýž hráč přidal po deseti minutách druhé půle opět po souhře s P.Kuklou třetí gól, bylo rozhodnuto. Navíc za další tři minuty se premiérově v našem dresu "nechtíc" trefil i J.Valíček - 4:0. Ve zbývajícím čase se už nic podstatného až na strkanici F.Martinky s hostujcíím hráčem nestalo, a tak hosté, kteří náš mančaft ohodnotili jako dosavadního nejslabšího soupeře, si na padesátikilometrovou cestu domů odvezli pěkný výprask.

Branky: T. Novotný 2 + 1 (vlastní gól hostí), Valíček

Sestava: Havelka–Martinka,J.Grešula,Kubín,Hospodka–Grošpic,Jeřábek,Březina,Valíček–Kukla, T.Novotný, střídali Rys a Spilka

Jak to viděl Nymburský deník?

Jak to viděl Kutnohorský deník?

svoboda.info