8. kolo I.B tř.: Jirny B - Polaban B 2:1 (0:1)

12.10.2010 20:58

Na hřišti rezervy divizní Vitkorie jsme ztratili tři body.

Domácí, kteří od začátku utkání nastoupili s exligistou R.Nečasem, nám byli vyrovnaným soupeřem. Ač se dostali do první vážnější šance, po které zasahoval náš J.Havelka, tak jsme to byli my, kteří po vedoucí brance J.Kubálka (z přímého kopu centroval J.Havrda) na dlouhou dobu ovládli utkání a udržovali mírný náskok. Navíc další šance, které doslova volaly po gólu, jsme na svých kopačkách měli my. V první půli mohl zvýšit P.Kukla, ale jeho pokus skončil na tyči.

Na začátku druhé půle se ocitl sám před domácím golmanem T.Novotný, ale zblízka zamířil vedle. Zanedlouho byl v pokutovém území zápasnickým chvatem stržen k zemi P.Kukla, jenže píšťalka rozhodčího Herdy zůstala němá. Bohužel touha po navýšení skóre se nám stala osudná. V 65. minutě se naše obrana zapomněla hluboko v poli domácích, kteří po rychlém protiútoku a přečíslení na levé straně překonali do té doby nepříliš zaměstnaného J.Havelku - 1:1. I po tomto gólu jsme chtěli vedení opět strhnout na svou stranu, ovšem domácí za deset minut, už bez vystřídaného R.Nečase, znovu po levé straně udeřili - 2:1. Do konce zápasu jsme se už do zakončení nepropracovali, naopak domácí spolehájící na rychlé protiútoky mohli skóre navýšit.

Do vyrovnávají branky jsme měli utkání pod kontrolou, domácí se prakticky k ničemu nedostali. Poté dva útoky v krátkém sledu rozhodly o celém utkání. Naši hru opět oživil J.Havrda - škoda, že "jeho" parťák M.Jeřábek musel dát přednost pracovním povinnostem. Za domácí hrající R.Nečas byl po dobu své účasti na hřišti neviditelný ...

Jak to viděl Nymburský deník?

Fotogalerie s nesmyslným komentářem ...

Celé krajské kolo