Béčko Polabanu jede. Vyhrálo potřetí v řadě! (ND 20.9.2008)

24.09.2008 22:58
Nymburk - Nováček I.B třídy Polaban B válí. Doma porazil Bílé Podolá, a po pomalejším rozjezdu vyhrál už potřetí v řadě. Nyní je druhý v tabulce.

 

Polaban B - Bílé Podolí 3:1

Domácí tým začal dobře a svého soupeře k ničemu nepouštěl. Jenže místo toho, aby vstřelil vedoucí gól, tak ve 12. minutě inkasoval, když se po rohovém kopu prosadil Fejfar.Vedení hostujícího týmu však nemělo dlouhého trvání. Ve 24. minutě našel Jeřábek křižnou přihrávkou Kápičku, který vyslal Martínka a ten se střelou k tyči nemýlil.Domácí mohli přidat další góly, trápila je však nepřesná koncovka.

Začátek druhého poločasu Polaban podcenil a Podolí mělo navrch. Nymburk se téměř půl hodiny musel neustále bránit. Až pak se domácí probrali a začali opět hrát. O výhře rozhodl samotný závěr. Nejprve v 85. minutě poslal míč hlavou po rohovém kopu do brány Kukla a v poslední minutě našel střídající L. Růžička perfektní přihrávkou Kápičku a ten pečetil výhru třetím zásahem.

Branky: Martínek, Kukla, Kápička – Fejfar. Rozhodčí: Martin Vlk. ŽK: 3:3. Diváci: 50. Poločas: 1:1.

Polaban B: Havelka – Martinka (72. Poklop), J. Grešula, Kubálek, Babic - R. Růžička, Vagenknecht, Kukla, Jeřábek (82. L. Růžička) - Kápička, Martínek (79. Fiala).