Béčko Polabanu porazilo doma Tuchoraz (Nymburský deník 18.10.2008)

19.10.2008 23:25
Nymburk - Béčko Polabanu Nymburk porazilo v 9. kole fotbalové I.B třídy Tuchoraz.
 

Polaban B – Tuchoraz 2:1

Polaban začal na domácím hřišti dobře. Už v 10. minutě mohl rozvlnit síť za hostujícím brankářem Martínek, jeho snažení však zastavila tyč. Vzápětí měl dobrou šanci Fiala, ale ujala se až druhá šance tohoto hráče, který technickou střelou poslal ve 14. minutě béčko Polabanu do vedení. „Do 25. minuty jsme je k ničemu nepustili. Pak jsme ale polevili a nechali je hrát,“ řekl vedoucí družstva Polabanu Karel Kovacs.

Polaban přidal druhou branku až na začátku druhého poločasu. To se přesnou střelou k tyči trefil Martínek. „Jenže pak zase hráli hosté a díky tomu snížili,“ kroutil hlavou Kovacs. Hostující tým pak mohl několikrát vyrovnat. V cestě mu ale stál brankář Havelka. Výhru mohl potvrdit Růžička, který ale trefil hlavou tyč. V závěru dohrával Nymburk bez vyloučeného Uhlíře, těsnou výhru však uhájil. „Byl to velice nepříjemný soupeř,“ dodal Kovacs.

Branky: 14. Fiala, 47. Martínek – 62. Novák. Rozhodčí: Hamšík. ŽK: 2:1. ČK: 70. Uhlíř (Polaban). Diváci: 80. Poločas: 1:0.

Polaban Nymburk B: Havelka – Babic, Uhlíř, J. Grešula, Košvanec - R. Růžička, Kukla, Vagenkencht, Kápička (78. Martinka) – Fiala (50. Soukal), Martínek (84. Kubálek).