Béčko Polabanu zaváhovalo v Kostelní Lhotě (Nymburský deník 22.4.2008)

23.04.2008 08:38

Nymbursko - Nejlepší útok soutěže nedokázal proti nejlepší obraně soutěže nic vymyslet. První Nymburk ztratil v Kostelní Lhotě dva body a druhé Milovice se přiblížily.  

Ve čtvrtém jarním kole lídr okresního přeboru poprvé zaváhal. Na hřišti Kostelní Lhoty, která má za celou sezonu nejméně obdržených branek, nedokázal nejlepší útok soutěže vstřelit gól. Odjel tak s remízou 0:0.

Kostelní Lhota - Polaban B 0:0

Domácí tým, který dostal ze všech týmů v okresním přeboru nejméně branek, udržel čisté konto i proti prvnímu týmu tabulky. Velký podíl na tom měl hlavně brankář Jiří Mácha, který svůj tým hlavně v prvním poločase podržel. „Soupeř ukázal v první půli svoji sílu,“ gól ale dát nedokázal, řekl kouč Kostelní Lhoty Jan Mlynarčík. Jeho tým hrál ve druhé půli bez vyloučeného M. Máchy. “Byl přísně vyloučen a ovlinilo to další vývoj zápasu. Chtěli jsme ho rozhodnout ve svůj prospěch,“ dodal Mlynarčík „Domácí tým se celých devadesát minut bránil. Jenže pro nás to bylo zakleté. Vybrali jsme si špatný den a doufám, že je to za náma,“ řekl vedoucí družstva Polabanu Karel Kovacs.

Rozhodčí: Jeník. ŽK: 5:2. ČK: 43. M. Mácha (K. Lhota). Diváci: 80.

K. Lhota: J. Mácha – Vácha, Holešovský, Beránek, Láska – T. Drobný, Pokorný, Janoušek (88. Sládek), Telipský – M. Michal, Houdek (68. M. Drobný)
Polaban B: Havelka – Poklop, J. Grešula, Kukla, M. Košvanec – Babic (46. L. Růžička), Vagenknecht, Jeřábek, Martinec – Martínek, R. Růžička.