Béčko Velimi prohospodařilo dvoubrankové vedení (Kolínský deník 1.11.2008)

03.11.2008 23:15

Nymburk - Po poločase vedli fotbalisté B – týmu Velimi v duelu I. B třídy s rezervou Polabanu Nymburk již o dvě branky, ale druhá půle se hostům hrubě nevyvedla. Cmárova parta inkasovala hnedka čtyřikrát.

Rezerva Velimi sehrála dva naprosto rozdílné poločasy. Skoro jako den a noc. V první pětačtyřiceti­minutovce svěřenci Miroslava Cmára ovládali hřiště a po zásluze také vedli o dvě branky. Ovšem v druhé půlce naopak kralovalo béčko Nymburka, které v I. B třídě okupuje čtvrtou příčku.

„První poločas jsme hráli výborně. Tak, jak jsme si řekli. Hráli jsme po zemi, dostávali jsme se do šancí, zakončovali. Ve druhé půli bylo všechno špatně, už od začátku jsme si koledovali o branky. Neudrželi jsme vepředu balón. Soupeř vhodně střídal a samozřejmě přišli kvalitní hráči. My jsme během deseti minut dostali tři branky a bylo po zápase,“ řekl trenér Velimi B Miroslav Cmár.

Kormidelník velimského béčka také prozradil, kde se stala v druhém poločase ta největší chyba. „Neuhlídali jsme standardní situace, dva góly z rohu nám dali. Byla to celkově špatná organizace obrany. My jsme hráli špatně, dá se říct, že jsme si ani bod nezasloužili,“ prohlásil kouč Cmár.

Nymburk B – Velim B 4:2

Branky: 77. a 90. Soukal, 66. Vagenknecht, 70. Fiala - 35. Hruška, 37. Nedbal. Rozhodčí: Ledvina. ŽK: 0:1. Diváci: 70. Poločas: 0:2.

Velim B: Daněk – Topol, Dejmek, Srp, Hrabal (46. Ptáček) – Kyncl, Čepelák, Hruška, Hlavatý – Štégl (75. Sixta), Nedbal.