Derby I.B třídy skončilo remízou

04.09.2008 13:08

Lysá nad Labem - Třetí okresní derby uplynulého víkendu obstarali fotbalisté lyského Slovanu a rezervy Polabanu Nymburk v I.B třídě skupině C.

 

Lysá – Polaban B 1:1

Okresní zástupci v nejnižší krajské soutěži si rozdělili ve vzájemném zápase bod. A nakonec musely být oba týmy spokojené. Lysá proto, že Polaban měl více brankových příležitostí po brejcích a dokonce neproměnil penaltu, a Polaban proto, že mohl v závěru dvakrát inkasovat.

Do utkání vstoupili lépe hosté. Třicet minut byli lepším týmem a zaslouženě se ujali vedení, když se trefil Vagenknecht. A to ještě předtím ve 12. minutě neproměnil Kukla pokutový kop nařízený za faul na Fialu. Po třiceti minutách se hra vyrovnala, ale skóre se už do přestávky nezměnilo.

Po pauze Lysá přidala, ale nebezpečnější šance měli hosté z brejků. Slovanu se ale povedlo srovnat, když se prosadil Macura. Pak ještě domácí trefili tyč, ale z branky se neradoval ani jeden celek. Polaban měl nebezpečné brejky, ale domácí několikrát podržel brankář Málek. Na druhé straně mohli rozhodnout Duchoslav a Novák, ale míč za brankovou čáru nedostali.

Branky: 54. Macura – 29. Vagenknecht. Rozhodčí: Nepovím. ŽK: 1:1. Diváci: 100. Poločas: 0:1.

Slovan Lysá: P. Málek – A. Kapička, Doležal, Pospíšil, Gregar – L. Kapička, Bäumelt (46. Krátký), Starý (80. Kříž), L. Novák – Macura (68. Nešpor), Duchoslav.

Polaban Nymburk B: Havelka – Hájek, J. Grešula, Kubálek, Košvanec (64. Poklop) – R. Růžička, Kukla, Vagenknecht, Jeřábek (76. Sporiš) – Fiala (78. L. Růžička), Kápička.