FOTOGALERIE: Rezerva Polabanu skolila Loučeň, oba góly dal Martínek (ND 28.3.2009)

06.04.2009 23:37

Nymburk - Na hřišti nymburského AFK sehrála fotbalová rezerva Polabanu Nymburk první jarní utkání I.B třídy. Soupeřem jí byla v okresním derby Loučeň, která bojuje o záchranu.

Polaban B – Loučeň 2:0

Utkání rozhodl svými zásahy rychlonohý Martínek, který dříve na Loučeni také působil. Ten dal obě branky, které rozdělil do obou poločasů.

Utkání bylo herně vyrovnané a také na šance to bylo nerozhodně. Ovšem domácí byli produktivnější a dali dva góly. Hostům se nepodařilo vstřelit branku ani z těch nejvyloženějších příležitostí. A to také zásluhou dobře chytajícího Havelky.

První branku dal Martínek ve 35. minutě. Zaběhl si za obranu a překonal Lorence. Hosté se sice dožadovali odmávání a odpískání ofsajdu, ale toho se nedočkali. Druhý zásah přidal nymburský forvard po hodině hry. Loučeň už se na odpověď nezmohla. Blízko kontaktnímu gólu byl střelec Mičinec, ale jeho hlavičkový pokus lapil gólman Polabanu.

Branky: 35. a 60. Martínek. Rozhodčí: Herda. ŽK: 1:4. Diváci: 130. Poločas: 1:0.

Polaban Nymburk B: Havelka – Hájek, J. Grešula, Kubálek, Košvanec – L. Růžička (59. Vagenknecht), R. Růžička, Kukla, Jeřábek – Martínek (61. Martinec), Soukal (70. Fiala).

Loučeň: Lorenc – Janata, Holler (70. Folbrecht), Dědek, Hradecký – Štěpánek, Škuthan, Radolf, Holánek, Balcar (60. Holub) – Mičinec.