FOTOGALERIE: Rezerva Polabanu vyhrála (ND 23.8.2009)

12.07.2010 23:38

FOTOGALERIE: Rezerva Polabanu vyhrála

Nymburk - Fotbalisté Polabanu Nymburk B přivítali na svém hřišti Krnsko. Zápas I.B třídy zaslouženě vyhráli a připsali si první body.

Ilustrační foto

Polaban Nymburk B – Krnsko 2:1

Domácí fotbalisté se mohou radovat z první výhry, když na svém hřišti dokázali porazit Krnsko. V prvním poločase se domácí dostali do vedení brankou Soukala, který nadvakrát překonal hostujícího gólmana. Ve druhém poločase zvýšil na 2:0 Vagenknecht. Domácí měli mnoho šancí, ale pouze dvě z nich dokázali proměnit. Ke konci zápasu dokázali hosté snížit, ale to bylo z jejich strany vše a domácí tak zaslouženě vyhráli.

„Měli jsme mnoho šancí, ale pouze dvě jsme dokázali proměnit. Bylo sympatické, že se soupeř snažil hrát fotbal. Po chybě obrany soupeř snížil a my můžeme jenom litovat mnoha neproměněných šancí,“ řekl po utkání vedoucí vítězného mužstva Karel Kovacs.

Branky Polabanu: 42. Soukal, 72. Vagenkneht. Rozhodčí: Šípek. ŽK: 4:3 (za domácí Vagenknecht, Kubín, Kukla, R. Růžička). Diváci: 100. Poločas: 1:0.

Polaban Nymburk B: Dušánek – Havlík (46. Friedel), J. Grešula, Kubín, Hájek – R. Růžička, Vagenknecht, Jeřábek (73. Košvanec), Kukla – Kápička, Soukal.