FOTOGALERIE: Ve Velimi padlo dvanáct gólů (ND, KD 6.6.2009)

01.08.2009 07:43
 
Velim/ V utkání 24. kola se v I. B třídě skupině C utkaly dvě rezervy. Rezervní tým Velimi přivítal na svém trávníku třetí tým aktuální tabulky Polaban Nymburk B.

Velim B – Nymburk B 5:7

Polabanu se poslední utkání vyvedla, neboť třikrát po sobě dokázal zvítězit. Ovšem i Velim je po dvou vítězstvích za sebou na vítězné vlně. Podzimní utkání vyznělo lépe pro hosty z Nymburka, kteří Velim porazili na domácím hřišti 4:2. A ve Velimi se odehrálo velmi divoké utkání plné zvratů.

"Hrálo se na mokrém terénu, což přispělo ke konečnému skóre,“ řekl trenér domácí Velimi B Miroslav Cmár. ,,Soupeři jsme většinu branek věnovali. Soupeř dnes dal branku opravdu ze všeho do čeho kopl,“ dodal Cmár.

"Jedním slovem přestřelka. Po první půli to vůbec nevypadalo na tolik branek, ale ve druhé půli se to zlomilo. Padaly krásné branky na obou stranách. Hrál se velice otevřený fotbal a i brankáři si vybrali slabší den,“ řekl vedoucí Nymburka Karel Kovacs.

Branky: 35., 46. a 75. Hájek, 57. Ptáček, 82. Jelínek – 43., 60., 65. a 67. Kápička, 55. Martínek, 80. Soukal, 86. Kukla. Bez karet. Rozhodčí: Šimáček. Diváci: 100. Poločas: 1:1.

Velim B: Kostka – Kyncl, Sixta, Jelínek, Čepelák – Fořt, Rössler, Hájek, Hlavatý – Nedbal (70. Babický), Ptáček.

Polaban Nymburk B: Havelka – Košvanec, J. Grešula, Babic, Poklop – R. Růžička, Vagenknecht, Kukla, Jeřábek (70. L. Růžička) – Martínek (66. Soukal), Kápička.