Los 2009/2010: dohromady s Boleslavskem!

14.07.2009 17:07

V sobotu 11. července 2009 přilákal funkcionáře fotbalových klubů ze středních Čech losovací aktiv Středočeského fotbalového kraje (SFS) pro sezónu 2009/2010 na tradiční místo - pražskou budovu Policejní akademie ve Lhotce. Jelikož se z vedení B-týmu nikdo aktivu neúčastnil, tak náš mančaft byl zastoupen manažerem a trenérem Polabanu v osobě M. Kormaníka.

Oproti minulému roku, kdy jsme I. B třídu premiérově odehráli, došlo u našeho týmu z "organizačních důvodů SFS" ke dvěma hlavním změnám. Tou první je přesun domácího hracího dne ze soboty na neděli (na přání Polabanu), který se po letitých "sobotách" setkal spíše s pozitivním ohlasem. Stejně tak zapůsobila i zpráva druhá - loňský kolínský a kutnohorský okres vyměníme za boleslavský - nejdelší cesta nás tedy čeká pouze do Bělé p/Bezdězem (48 km). Suma sumárum - I.B třída sk. C bude mít tedy osm zástupců z Mladoboleslavska a šest z Nymburska, ve svém důsledku oproti minulému roku nás čeka deset jiných soupeřů. Odehrajeme i o jedno okresní derby navíc (Sokoleč+Milovice-Loučeň).

Za zmínku stojí i fakt, že prvních pět mistrovských utkání odehrajeme v neděli. V úvodním kole hostíme Krnsko (23.8.2009 od 17 hod).

Los I.B třídy sk.C 2009/2010

Loňský aktiv

Asi radost z rozlosování nepanuje v Pečkách, když svěřenci L.Vlka krom "domácího" kolínského okresu budou kromě Kutnohorska dojíždět i na Benešovsko.