Magada: Hráli jsme pod naše možnosti (Nymburský deník 31.3.2008)

31.03.2008 22:09

Nymburk - Zklamání na jedné straně, radost na druhé. To byl obrázek na fotbalovém hřišti Polabanu Nymburk, kde domácí rezerva porazila ve šlágru prvního jarního kola okresního přeboru celek Milovic. Byl to souboj prvního s druhým.

Zklamaný byl po utkání o první místo trenér Milovic Roman Magada. Jeho svěřenci na hřišti Nymburka prohráli těsně o jeden gól a dovolili tak soupeři jít v tabulce do vedení o pět bodů. „Jsem strašně zklamaný z našeho výkonu. Mimo gólmana hráli všichni hráči pod své možnosti,“ zlobil se milovický trenér Roman Magada. Ten prý svůj tým nepoznával. „To, co jsme předvedli v Nymburce, naprosto nekoresponduje s tím, co jsme předváděli v přípravě,“ pokračoval Magada.

Naopak velice spokojený byl nymburský lodivod Jaroslav Kukla. „Bylo to velmi kvalitní utkání z obou stran. My jsme byli v první půli lepší a fotbalovější. Když si daly Milovice vlastní gól, už jsme si výhru pohlídali,“ řekl Kukla. Ten se mohl spolehnout na brankáře Havelku, který svůj tým hlavně v závěru podržel, když chytil dvě velké šance Milovic. „Určitě nás podržel,“ podotkl Kukla.

Béčko Nymburka má nyní našlápnuto k postupu do I.B třídy. Před druhými Milovicemi vede o pět bodů. „Vykročili jsme dobře. Máme to dobře rozehrané a byla by jen naše chyba, kdybychom to pustili. Bude to ale hodně těžké. Dá se říct, že každý soupeř je na nás nachystaný a chce se na nás vytáhnout. Musíme se soustředit sami na sebe a nikoho nepodcenit,“ dodal Kukla. Situaci si uvědomuje i milovický Magada. „Zápas určitě napověděl o možném postupujícím. Nymburk teď vede o pět bodů, takže pro nás to bude hodně těžké. Rozhodně se nevzdáváme a chceme mu cestu za postupem zkomplikovat. Budeme se prát a uvidíme jak to dopadne,“ dodal Magada.