Námluvy probíhaly ve Dřeváku

17.08.2009 10:36

V minulých dnech proběhla v médiích zpráva o nových posilách našeho mužstva. David Hospodka z Chotěboře jako defenzivní univerzál a staronový útočník Petr Kápička, který přichází na hostování z celku Jíkve. Davidovo hostování je již stvrzeno, ale příchod Petra Kápičky doprovázejí zákulisní machinace a velké otazníky. Našemu redaktorovi se podařilo pomocí skrytého fotoaparátu zachytit Petra v prostorách restaurace u Kotherů na tajné schůzce s manažerem celku TJ Jíkev, který si na základě pozdějšího rozhovoru přál zůstat v anonymitě.

„Dostal jsem lukrativní nabídku. Jíkev byla v jednání velmi konkrétní, částku ale neprozradím. Sobotní zápas v Kostelce byl mým posledním za Polaban, navíc Jíkev chce hrát do 3 let 1.A.tř.“, líčil svoje dojmy Petr Kápička. Podle expertů se může výše odměny pohybovat mezi 2 – 6 tisíci za zápas.

Celá situace se ale zamotala díky duchapřítomné reakci hráčů Polabanu Nymburk. Konkrétně Milana Babice a Milana Košvance. Opakovaně zvali Petra na jeho oblíbený Jameson s cílem zamezit hrozícímu přestupu.

„Nabízeli jsme mu královské odměny, Petr nám měl vybojovat postup do 1.A.tř. během 3 let, dostane byt, nové auto a kapitánskou pásku“ hlesl manažer Jíkve.

Rčení, že peníze nejsou všechno nečekaně platilo i v této situaci, kterou Petr okomentoval slovy, „zůstávám v Polabanu“. Na otázku – proč, zamyšleně ale jednoznačně odpověděl „PARTA!!!“ 

Do rubriky Trochu s nadhledem