Interní, mimofotbalová záležitost uvnitř týmu

30.11.2009 21:35

Nesrovnalosti ohledně dodávky vín
     Před několika dny se odběratel Vladimír Honzák ostře ohradil k zásilce objednaných vín z Mutěnického Sklípku pana Turzíka, kterou realizovali dva Milanové z našeho mančaftu. Dle reklamačního šetření bylo skutečně prokázáno pochybení na straně dodavatelů. Bližší zkoumání ale neodhalilo jednoznačného viníka. Rozhodně nepředpokládáme, že se chyba stala na straně velmi poctivého sklepmistra. Otázka ale visí nad přístupem kontrolních činitelů.
Hlavními podezřelými v této kauze tedy zůstávají Milan Babic a Milan Košvanec. Vzhledem k značné hladině alkoholu v dopoledních hodinách, kdy probíhalo přeskladnění zásilek do automobilů, nemohli svoji funkci zastat s takovou pečlivostí a odpovědností aby nezpůsobili vzniklou škodu. Proto právě na ně padá největší díl odpovědnosti a následně i viny.

Mimo kameru se podařilo zachytit rozhovor obou podezřelých přímo při oné akci.
Milan K. - "Ty vole Bábo kam přijdou tyhle flašky? A pro koho jsou?"
Milan B. - "Milko já nevím, já jsem úplně v prdeli, někam to prostě dej."
Milan K. - "Ty vole ty máš skleněný voči jak panenka v hračkářství, seš v pohodě?"
Milan B. - "No asi jako Ty, ale aspoň se nemotám jako Ty, nebudeš zvracet?"
Milan K. - "Nene, letos zvracet nebudu a na ty flašky seru, někam je prostě dám."

     Poškozený i oba hříšníci se domluvili na mimosoudním vyrovnání. Výsledkem bude dodání tří kusů lahví bílého vína odrůdy Moravský muškát. Hříšníci se také zavázali k tomu, že se nepokusí zbylé tři lahve zajisti jiným způsobem než povoleným. Za nepovolený způsob se považuje nákup vín v prodejně typu Hypernova, Lidl, Kaufland nebo PennyMarket. Zejména se jedná o odrůdy Sklepmistr nebo Hradní svíce, které jsou v těchto obchodech velmi populární.
(z rubriky Trochu s nadhledem, autor MK, redakčně upraveno)