Nymbursko 4.12.2007 - Okresní přebor: Půlmistrem je Polaban B

05.12.2007 09:46

Nymbursko - Rezerva Polabanu usiluje o postup, na paty jí šlape tým Milovic.

Po polovině fotbalového okresního přeboru je v čele s dvoubodovým náskokem nymburský Polaban. Tomu šlape na paty tým Milovic, který je po pádu z I.B třídy nováčkem soutěže. Na chvostu je Přerov, který zvítězil pouze jednou.

O postup se poperou Polaban a Milovice

Na nejvyšší příčce se vyhřívají fotbalisté rezervy nymburského Polabanu. Ale jen o dva body méně mají Milovice. Snad celý okres považuje tyto dva celky za favority soutěže.

„Možnost případného postupu budeme ještě řešit. Ale vypadá to, že budeme chtít postoupit,“ hlásí Karel Kovacs z nymburského tábora. „Sezona se nám i přes řadu zranění povedla. Ale je před námi ještě jaro a na jaře se nám nikdy moc nevedlo,“ uvědomuje si Kovacs.

V Milovicích považující za hlavního kandidáta postupu právě Polaban. „My máme mladý tým a úzký kádr, takže bude záležet na tom, jaké získáme posily. Hlavním favoritem je ale Polaban,“ řekl trenér Milovic  Roman Magada.

Hodně napoví hned první jarní kolo kdy na sebe oba týmy narazí. První vzájemný mač vyhrál kontumačně Polaban. „To byla organizační chyba a k tomu nemám co říct,“ uvedl Magada.