O porážce rezervy Polabanu rozhodla penalta (ND 8.11.2008)

15.11.2008 07:34

Pečky - Na trávníku Peček na Kolínsku sehráli fotbalisté rezervy nymburského Polabanu další střetnutí I.B třídy. V Pečkách neuspěli, když rozhodující branku dostali tři minuty před koncem z penalty.

Pečky – Polaban B 2:1

Pokutový kop rozhodl o porážce nováčka soutěže, týmu Polabanu B. Hosté dokázali srovnat, ale domácí Hovorka se trefil v 87. minutě z pokutového kopu. „Rozhodčí otočil faul a odpískal na nás penaltu. Tohle se nedělá,“ zlobil se na rozhodčího Karel Kovacs, vedoucí hostujícího mužstva. „Měl vyhrát fotbal a ne takhle, co předvedl sudí. To fakt naštve,“ zuřil Kovacs.

Domácí byli v prvním poločase aktivnější a zaslouženě se ujali vedení brankou Kejdy. Hosté ale nesložili zbraně a po přestávce střídající Martínek srovnal. Pak ale přišla 87. minuta a rozhodující moment zápasu. „My jsme se po první brance nesložili, ale hráli jsme proti dvanácti,“ dodal Kovacs.

Branky: 37. Kejda, 87. Hovorka (z PK) – 75. Martínek. ŽK: 2:2. Diváci: 100. Poločas: 1:0.

Polaban B: Pulda – Martinka, Uhlíř, Kubálek, Košvanec – R. Růžička, J. Grešula, Vagenknecht, Poklop (70. Martínek) – Soukal (61. Fiala), Kápička.