Okresní derby rezervě Polabanu vůbec nevyšlo (ND 25.10.2008)

03.11.2008 23:10

Ostrá - Fotbalová rezerva Polabanu Nymburk prohrála po osmi zápasech. A bylo to v okresním derby nejnižší krajské soutěže na trávníku Ostré.

Do Ostré přijeli v desátém kole fotbalové I.B třídy borci Polabanu Nymburk B. Okresní derby vyznělo lépe pro domácí celek, který si do tabulky připsal tři body, zatímco hosté prohráli po osmi duelech. Naposledy rezerva Polabanu padla v prvním kole soutěže na trávníku dalšího okresního rivala z Loučeně.

Ostrá - Polaban Nymburk B 4:1

Domácím se povedl vstup do zápasu a po čtyřech minutách vedli o dvě branky. To se trefili J. Kostenko a Dozorec. Když dal do přestávky třetí gól Ostré M. Kostenko, bylo rozhodnuto.

Navíc vyšel Ostré také nástup do druhé půle a po dvou minutách hry se radoval z gólu Vodička. Poté byl v 70. minutě vyloučen hostující Kukla. Teprve potom se hosté zmátořili a v deseti si vypracovali tři šance. Ale to už si domácí celek hlídal v okresním derby vítězství.

Branky: 2. J. Kostenko, 4. Dozorec, 40. M. Kostenko, 47. Vodička – 77. Soukal. Rozhodčí: Drábek. ŽK: 3:3. ČK: 70. Kukla (Polaban B). Diváci: 100. Poločas: 3:0.

Ostrá: Heimrath – Čáp, J. Kostenko, M. Kostenko, Camara (25. Vodička) – Remenec, Dozorec, Polák, Vavřík (80. Janeček) – Baloun (75. Verner), Kotrba.

Polaban Nymburk B: Havelka – Babic, Uhlíř, Kubálek (46. J. Grešula), Košvanec – R. Růžička, Kukla, Vagenknecht, Jeřábek – Kápička (46. Soukal), Martínek (59. L. Růžička).