FOTOGALERIE: Polaban B pouze remizoval v Poříčanech (ND 9.8.2009)

12.07.2010 23:35

FOTOGALERIE: Polaban B pouze remizoval v Poříčanech

Poříčany - Fotbalisté Polabanu Nymburk remizovali 3:3 s Poříčanama, přestože prohrávali již 3:0.

Poříčany – Polaban B 3:3

První poločas utkání byl pouze o jedné šanci na obou stranách. Jelikož ani jeden tým se nedokázal prosadit, hráči odcházeli za stavu 0:0.
Ve druhém poločase došlo u obou táborů ke střídání a na hře to hned bylo znát. Fotbalisté Poříčan dokázali během prvních pěti minut druhého poločasu vstřelit tři branky a vytvořili si úctyhodný náskok. Hráči Polabanu se nevzdali a bojovali jako lvi. To se jim vyplatilo, jelikož dokázali se svým soupeřem srovnat krok v podobě tří gólů a domů odjížděli s cenným bodem.

„První poločas jsme byli lepší, ale měli pouze jen jednu šanci. Do druhého poločasu obě mužstva prostřídala. My jsme v prvních pěti minutách dostali tři góly, když první byl vlastní a zbylé dva po chybách obrany. Výsledek je zasloužený. Myslím si, že to už není náhoda, když prohráváme tři nula, ale je pozoruhodné, že se nám to většinou podaří dotáhnout. Další přípravný zápas hrajeme ve středu 12. 9. 2009 od 18:00hod na hrišti AFK Nymburk,“ uvedl sekretář hostujícího klubu Pavel Grešula.

Branky: Soukal, Kukla, R. Růžička. Diváci: 80. Poločas: 0:0.

Polaban Nymburk B: Havelka – Hájek, J. Grešula, Hospodka, Babic – Nedorost, R. Růžička, Jeřábek, Poklop – L. Růžička, Soukal. Střídali: Kukla, Vagenkneht, Košvanec, Jeník.