Polaban B - Hrubý Jeseník 3:2 (Nymburský deník 12.5.2008)

12.05.2008 22:59

Hosté v Nymburce od 4. minuty vedli, když se z trestného kopu trefil Král. Domácí měli několik šancí na vyrovnání, až ve 28. minutě se to střelou zblízka povedlo Vagenknechtovi. Hned za minutu byl v pokutovém území Vagenknecht faulován, jenže Kukla trefil z penalty pouze tyč. Ve 32. minutě šel Nymburk po střele Růžičky, které ještě pomohla teč, do vedení. Hosté ale také dokázali vyrovnat, když ruku J. Grešuly potrestal z penalty Král.

Hosté mohli rozhodnout o své výhře v 81. minutě, jenže hlavičku Raise vykopl z brankové čáry Košvanec. Hned z protiútoku našel Szabó svým centrem Růžičku a ten hlavičkou rozhodl o třech bodech pro Polaban. „Pak už jsme soupeře k ničemu nepustli,“ řekl vedoucí družstva Nymburka Karel Kovacs.

Branky: R. Růžička 2, Vagenknecht – Král 2. Rozhodčí: Kopiště. ŽK: 3:1. Diváci: 50. Poločas: 2:1.

Polaban B: Havelka – Poklop (50. Kubálek), J. Grešula, Szabó, M. Košvanec – Fiala (88. Sutter), Vagenknecht, Jeřábek, Martinec (80. P. Grešula) – R. Růžička, Kukla.

Hrubý Jeseník: L. Pulda – Otta, P. Stránský, Ott, R. Hurych (37. Jakub Jeník) – Horák, Slavík, Kryštof, Procházka – Král (70. Rais), Kalina.