Polaban B kráčí za postupem (Nymburský deník 26.5.2008)

02.06.2008 14:50

Nymbursko - Sice se ještě bude hrát o dvanáct bodů, ale jen těžko lze předpokládat, že si Polaban nechá utéct postup. ... Fotbalový okresní přebor má za sebou dvaadvacáté kolo. Zatímco rezerva Polabanu Nymburk má postup téměř v kapse, o tom, kdo spadne do třetí třídy, jasno není. I když osud Libice je už zpečetěný.(zkráceno)

Polaban B - Rožďalovice 2:1

O výhře lídra soutěže rozhodl Fiala. Na jeho první branku odpověděl hodně rychle Miloš Hojsák, ale gól Fialy ze 76. minuty byl už vítězný.

„Deset minut jsme hráli dobře, ale další minuty byly špatné. Byl to nejhorší poločas za celou sezonu,“ zlobil se Karel Kovacs, vedoucí Polabanu. Polaban zatím neslaví, i když postupu je hodně blízko. „Zatím neslavíme. Teď jedeme do Kovanic a pak máme Běrunice. Po nich už snad slavit budeme,“ řekl Kovacs.

„Šedesát minut jsem byl s naší hrou spokojený, mužstvo hrálo podle mých představ. Ale zase jsme dojeli na neproměňování šancí,“ uvedl Miloš Hojsák, hrající kouč Rožďalovic.

Branky: 21. a 76. Fiala – 25. Miloš Hojsák. Rozhodčí: Sedláček. ŽK: 1:1. Diváci: 30. Poločas: 1:1.

Polaban B: Havelka – Hájek, J. Grešula, Szabó (55. Kubálek), Košvanec – Havlík (61. Babic), Vagenknecht, Jeřábek, Martinec (89. Sutter) – Kukla, Fiala.

Rožďalovice: Špígl – Vlček, Švábenský (70. T. Nechánský), Veselý, Hůlek – J. Nechánský (85. Antoš), M. Hojsák, Valeš, J. Hojsák – Blažek (65. Kapal), Najmon.