Polaban porazil svého pronásledovatele (ND, KD 13.6.2009)

01.08.2009 07:44
Nymburk - Po výhře 3:0 odskočili fotbalisté Polabanu B svému soupeři z AFK Peček na čtyř bodový odstup. A V tabulce I. B třídy i nadále drží postavení na špici.
Ze zápasu fotbalové I.B třídy Velim B - Polaban Nymburk B
Ze zápasu fotbalové I.B třídy Velim B - Polaban Nymburk B
 

Polaban Nymburk B – AFK Pečky 3:0

Šance na obou stranách, ale jednoznačná výhra 3:0. To je souhrn faktů ze zápasu 25. kola 1. B třídy. Obě mužstva si vytvořila v prvním poločase šance na skórování, ale využili toho první domácí, kteří se dostali do vedení 1:0 po trefě Kápičky, který si dovolil přehodit hostujícího gólmana. „S první půlí jsme nebyli spokojeni, jelikož jsme dovolili hostům vytvářet si šance ke skórovaní,“ podotkl vedoucí družstva domácích Karel Kovacs. Hosté se ve druhém poločase ještě nerozkoukali a už inkasovali gól na 2:0. Fotbalisté hrající za Pečky si už nedokázali vytvářet šance jako v prvním poločase. „Ve složení v jakém jsme tady dnes byli, jsme nemohli pomýšlet na tři body. Pravidelně dávám šanci třem nebo čtyřem dorostencům, a dnes je musím pochválit za dobrý výkon,“ řekl po utkání hostující trenér Lukáš Vlk. Tečku za utkáním udělal domácí Kukla svou dělovou ránou do šibenice Jindrovy brány.

Branky: 45. a 53. Kápička, 85. Kukla. ŽK: 1:1. Rozhodčí: Štefan. Diváci: 75. Poločas: 1:0.

Polaban Nymburk B: Havelka – Poklop, J. Grešula, Kubálek, Košvanec – R. Růžička, Vagenknecht, Kukla, Jeřábek (66. L. Růžička) – Martínek (46. Soukal), Kápička.

AFK Pečky: Jindra – Hanzelín (65. Vlček), Hovorka, Braňka, Konůpek – Plaček, Zelenka, Modrovič, Materna – Melíšek, Kejda.