Polaban přivítá v derby Ostrou (ND 28.5.2009)

01.08.2009 07:40
 
Nymburk, Ostrá - V dalším pokračování I. B třídy skupiny C na sebe narazí Polaban B a Ostrá. Rezerva Polabanu bude chtít na svém trávníku odčinit porážku 4:1, kterou utrpěla v podzimní části v Ostré.

„Chceme vyhrát. Už se nám konečně uzdravili všichni hráči a po pěti nepovedených zápasech jsme opět začali vyhrávat a rádi bychom to potvrdili i v domácím zápase proti Ostré,“ řekl vedoucí mužstva Polabanu Karel Kovács.

Polaban by určitě rád odpověděl na podzimní porážku, kterou v ostré utrpěl. „Domácí na nás na podzim vlétli a my jsme po deseti minutách prohrávali o tři branyk. Tohle už se nebude opakovat, hrajeme na domácím trávníku a hra bude vypadat jinak. Když už máme opět kompletní soupisku, tak se chceme pokusit poskočit v tabulce co nejvýš,“ dodal Kovács.

Fotbalisty Ostré čeká již třetí derby v řadě za sebou. Nejprve utrpěli debakl v Sadské (6:0) a poté si doma poradili s trápící se Loučení (2:0).
„Chceme se vyhnout bojům o záchranu, proto pro nás bude jakýkoli bodový zisk úspěchem. Nepředpokládám, že by se zápas vyvíjel podobně jako na podzim u nás,“ uvedl hrající trenér Ostré Jiří Dozorec.

I Ostrá by měla být téměř kompletní. „Scházet by nám měl pouze Michal Kostenko,“ dodal Dozorec.