Rezerva Polabanu generálka zvládla (ND 15.8.2009)

12.07.2010 23:36

Rezerva Polabanu generálka zvládla

Kostelní Lhota - Poslední utkání před začátkem nové sezony sehráli fotbalisté rezervy nymburského Polabanu na trávníku Kostelní Lhoty. Ta je účastníkem nejvyšší okresní soutěže, Polaban B se chystá na podzimní sezonu v nejnižší krajské soutěži.

Kostelní Lhota – Polaban B 1:4

V prvním poločase domácí tým hosty zaskočil a po pětačtyřiceti minutách vedl. Hosté ale ve druhém dějství zabrali a Kostelní Lhotě nasázeli čtyři góly.

Jako první mířil do černého domácí Mácha, který využil chybné rozehrávky Košvance. Pak měla „Kostelka“ ještě jednu šanci, ale tu nedala. Stejně se „vedlo“ v prvním poločase i hostům. „Domácí nás v prvním poločase trápili,“ uznal Karel Kovacs, vedoucí mužstva Polabanu. „My jsme měli také šance, ale nedokázali jsme je proměnit,“ hlesl Kovacs.

Ovšem ve druhé půli už dávali góly jen hráči hostí. O vyrovnání se postaral Vagenknecht, druhou branku přidal střídající Soukal a výhru Polabanu pečetil dvěma zásahy Kukla. „V poločase jsme udělali tři změny a nakonec jasně vyhráli. Kostelka ještě trefila břevno, ale jinak nic neměla. Byla to pro nás celkem vydařená generálka,“ pochvaloval si hostující vedoucí mužstva.

Branky Polabanu B: Kukla 2, Vagenknecht, Soukal. Poločas: 1:0.

Polaban Nymburk B: Havelka – Hájek, J. Grešula, Kubálek, Košvanec – L. Růžička, Vagenknecht, Kukla, R. Růžička – Havlík, Kápička, střídali Soukal, Babic, Poklop.