Rezerva Polabanu opět neuspěla (ND,KuD 2.5.2009)

13.05.2009 23:07
Nymburk – V dalším pokračování utkání I. B třídy skupiny C zvítězily překvapivě Tupadly na hřišti Polabanu B 3:1. Pro domácí to byla další ztráta v poslední době a již déle než měsíc čekají na tříbodový zisk.
 

Polaban B – Tupadly 1:3

V prvním poločase měli převahu hostující fotbalisté, kteří ji dokázali zúročit dvěma góly. První branku vstřelil Kopecký, který v hlavičkovém souboji přeskočil domácího obránce Babice. Sedm minut před koncem první půle se prosadil Nezbeda, jenž přehodil ne zrovna ideálně vyběhnuvšího Havelku. Do druhého poločasu nastoupili domácí přece jenom aktivněji, ale byli to oni, kdo první inkasoval, tentokrát z kopačky Drbohlava. O snížení se v padesáté šesté minutě krásnou střelou postaral domácí Soukal.

„Sehráli jsme po dlouhé době venku dobré utkání. V první půli jsme šli do dvoubrankového vedení. Domácí nás ve druhém poločase zatlačili, ale my jsme tři body uhájili. Kluci si za bojovnost a nasazení vítězství zasloužili,“ řekl hrající trenér Tupadel Karel Mikeš.

Ve zbytku utkání měli domácí optickou převahu, žádnou vyloženou příležitost si však již nepřipravili. Hosté si tak překvapivě odvezli všechny tři body.

„Hráli jsme velice špatně, už čtvrtý zápas se nám nevede v útoku, hlavně dávat góly. Máme spoustu zraněných hráčů a někteří, co nastupují, hrají s vlastním sebezapřením,“ uvedl vedoucí rezervy Polabanu Karel Kovacs.

Branky: Soukal – Kopecký, Nezbeda, Drbohlav. Poločas: 0:2. ŽK: 2:1. Rozhodčí: Šimáček. Diváci: 80.

Polaban B: Havelka – Babic, Grešula, Košvanec (63. Poklop), Růžička – Vagenknecht, Fiala, Kukla, Kápička – Martínek, Soukal.

Tupadly: Skokan – Průcha, Píška, Štainer, Mezsároš – Kruml (63. Chvátal), Nezbeda (76. Krajíček), Drbohlav, Čmakal (87. Mikeš) – Kopecký, Truksa.