Rezerva Polabanu padla v Paběnicích, které hrají o záchranu (ND, KhD 11.4.2009)

20.04.2009 23:08

Paběnice - Fotbalisté Paběnic hrající I.B třídu porazili svého soupeře ze skupiny C, tým Polabanu Nymburk B, který je nováčkem v soutěži. Paběnice tak jasně ukázaly, že to se záchranou myslí vážně.

Paběnice - Polaban B 3:2

Zápas nabídl mnoho a fotbalisté Paběnic se mohou radovat z výhry nad svým soupeřem, když v závěru utkání rozhodl Votava. Polaban sice dlouho pomýšlel na remízu a možná i na cenný skalp, ale bohužel se mu nepodařilo uhlídat domácího útočníka a domu tedy odjíždějí s prázdnou.

„Zápas jsme zvládli naplno bodově. Soupeř nehrál špatně, ale k nám se přiklonilo více štěstí,“ přiznal lodivod vítězného celku Karel Růžička.

„Od čtrnácté minuty jsme prohrávali po chybě stoperů. Podařilo se nám sice vyrovnat, ale jinak byl první poločas od vápna k vápnu. Ve druhém poločase se hra trochu zlepšila, bohužel po chybách obrany jsme inkasovali ještě dvakrát a nedokázali jsme soupeře přestřílet,“ hodnotil utkání vedoucí hostujícího mužstva Karel Kovacs.

Branky: Zikmund, Blahník, Votava – Soukal, Martínek. ŽK: 1:2. Diváci: 70. Poločas: 1:1.

Sokol Paběnice: P. Mužátko – D. Mužátko, Růžička, Blažek, Šrámek – Kozel, Bohatý, Blahník, Rada – Zikmunda (76. Procházka), Votava (87. Říha).

Polaban Nymburk B: Havelka – Poklop, J. Grešula, Babic, Košvanec – Růžička, Kukla, Vagenknecht, Jeřábek – Martínek, Soukal (71. Fiala).