Rezerva Polabanu vypadala na ručník, přesto nakonec bere bod (ND 18.4.2009); Libodřice měly v Nymburce našlápnuto k jednozačné výhře, nakonec z toho byla jen remíza(KD 18.4.2009)

20.04.2009 23:12

Nymburk - Po šedesáti minutách hry vedli hosté už o čtyři branky, nakonec o vítězné body přišli gólem z devadesáté druhé minuty. Libodřičtí fotbalisté po zápase mohli věšet hlavy. Takhle se o body většinou nepřichází. Polaban si po nepovedeném začátku doslova vydřel zasloužený bod.

Nymburk B – Libodřice 4:4

Tak tomu se říká pech... Po šedesáti minutách vedli hosté jednoznačně 4:0 a nakonec na hřišti Polabanu B jen zremizují. Libodřicícm se v sobotu takový kousek povedl.

„V šedesáté minutě jsme si pojistili vedení a byli jsme rozhodnuti, že už zápas nemůžeme pustit ani do remízy, ale pak zaúřadoval rozhdočí. Obracel fauly a ze tři standardek jsme dostali tři branky,“stěžoval si po utkání trenér Libodřic Vladimír Pěkný.

Jenže to nebylo vše, namísto aby si pak Libodřice výhru opravdu pojistily, šanci dva na jednoho zahodily a v nastaveném čase o vítězné body ještě přišly.

„V devadesáté druhé minutě udeřil jeden z hostujících hráčů Kápičku a byl okamžitě vyloučen. Z následující penalty vyrovnal Martínek. Dělali jsme dnes velké množství chyb, přesto jsme dokázali vybojovat cenný bod. Jsem rád, že to kluci nezabalili a dřeli až do konce,“ uvedl vedoucí družstva rezervy Polabanu Karel Kovács.

Branky: J. Grešula, Soukal, Martínek 2 - 4. Vyskočil, 22. a 37. Koubek, 60. Janovský. Poločas: 0:3. ŽK: 3:3. ČK: 0:2. Diváci: 100. Rozhodčí: Vilhelm.
Polaban B: Havelka – Poklop, J. Grešula, Kubálek, Hájek (65. Košvanec) – R. Růžička (11. Babic), Kukla, Vagenknecht, Jeřábek (5. Soukal) – Kápička, Martínek.

Libodřice: Maxian – Vacek, Málek, Klička, Dolejší (84. Šafránek) – Červeňák, Janovský, Bohuslav, Vyskočil (40. Jelínek) – Koubek, Potůček.