Tuchoraz po třech výhrách padla (Kolínský deník 18.10.2008)

19.10.2008 23:27
Tuchoraz/ Fotbalisté Tuchoraze doplatili na mizernou koncovku a prohráli v Nymburce o jednu branku.


Nymburk B – Tuchoraz 2:1

Tuchoraz v posledních třech kolech I. B třídy třikrát vyhrála a definitivně se tak odpoutala od pásma sestupu. Čtvrtou výhru v řadě už ale uhrát nedokázala. Přestože hráči Tuchorazi podali kvalitní výkon, nedokázali svou herní převahu přetavit v góly. Domácím naopak ze dvou střel na bránu vytěžili dva góly. Za hosty už pak jen na konečných 2:1 snižoval Novák.

„Hráli jsme dobře, ale měli smůlu. Soupeř si nevytvořil žádnou vyloženou šanci, ale jeho dvě střely z dálky skončily v naší síti. Smůla. Před zápasem jsem myslel na bod, po průběhu hry si myslím, že jsme mohli mít i tři, ale to bysme museli dávat góly. Herně jsem byl se zápasem spokojen, šance jsme si také vytvářeli, jen to proměňování. Ale co, nic se neděje. Byl to jen jeden zápas. Jdeme dál. Teď se musíme připravit na Paběnice, s těmi musíme bodovat – pokud možno naplno,“ přemítal po zápase vedoucí Tuchorazi Roman Pěkný.

Branky: 14. Fiala, 48. Martínek – 62. Novák. Rozhodčí: Hamšík. ŽK: 3:1. ČK: 69. Uhlíř (N). Diváků: 70. Poločas: 1:0.

Tuchoraz: M. Černý – Trnka, J. černý, Kletečka, J. Pazderec (54. Šmejkal) – Štefeček, T. Černý, Novotný, Dumanjič – Mučka (50. Novák), Chvojka.